Двох нелегальних мігрантів з Туреччини затримали прикордонники Чопського загону

НАЗАД
29 вересня 2017 11:23

Охорона державного кордону ефективніша, коли до спільної справи, окрім прикордонників, долучаються громадські формування та місцеві жителі.

Охорона державного кордону ефективніша, коли до спільної справи, окрім прикордонників, долучаються громадські формування та місцеві жителі. Саме завдяки своєчасно одержаній від мешканців прикордоння оперативної інформації, військовослужбовцям Чопського загону вдалось затримати двох нелегалів.

Учора надвечір дільничному інспектору прикордонної служби відділення «Оноківці» місцеві жителі повідомили, що біля загороджувального паркану помітили двох незнайомих чоловіків. Прикордонники зреагували миттєво й у вказаному місці затримали двох громадян Туреччини, які саме намагались подолати паркан та дістатись Словаччини.

Наразі правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. У подальшому, їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси