(ВІДЕО) Двох міжнародних злочинців та викрадені закордоном автівки затримали прикордонники

НАЗАД
02 травня 2019 12:02

Прикордонники Білгород-Дністровського, Львівського, Мостиського загонів та ОКПП «Київ» затримали двох іноземців та дві автівки, що були у розшуку по лінії Інтерполу.

У пункт пропуску «Кучурган» на в’їзд в Україну прибув громадянин Молдови. Під час заходів контролю спрацювала база даних Інтерполу статус – при виявленні арештувати. Прикордонники одразу затримали іноземця. Виявилося, що його розшукують в Республіці Молдова за підозрою у причетності до контрабандної діяльності. Чоловіка охоронці кордону передали співробітникам Національної поліції.

Іншого іноземця – громадянина Албанії, прикордонники затримали сьогодні вночі в аеропорту «Бориспіль». Під час здійснення заходів контролю пасажирів, що прибули рейсом з Туреччини, охоронці кордону зафіксували спрацювання бази даних Інтерполу стосовно одного з них. Миттєві дії правоохоронців не дали оговтатись порушнику і він був затриманий відразу ж на лінії паспортного контролю. Чоловіка 1982 року народження, якого розшукували правоохоронці Албанії за вчинення насильства, прикордонники передали до рук представників Нацполіції.

А в пункті пропуску «Рава-Руська» база Інтерполу спрацювала стосовно автомобіля «Опель» 2009 року випуску польської реєстрації, яким громадянин Польщі прямував в Україну. В ході перевірки інформації стало відомо, що легковик вже майже чотири роки знаходиться у міжнародному розшуку та був викрадений у Польщі. Автівка передана Нацполіції.

Ще один викрадений автомобіль польської реєстрації правоохоронці затримали в пункті пропуску «Краківець». Наш співвітчизник на автівці «Мерседес» 1998 року випуску повертався в Україну. Під час внесення інформації про автомобіль до бази даних прикордонники виявили спрацювання бази Інтерполу, відповідно до якої «Мерседес» вже два роки розшукують в Італії. Поверненням транспортного засобу будуть займатися представники Національної поліції, яким він і переданий.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси