Двох іноземців з підробленими документами виявили в пунктах пропуску «Бориспіль» та «Рава-Руська»

НАЗАД
31 березня 2019 10:10

Громадянин Туреччини використав для своєї подорожі закордонний паспорт, у якому прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили ознаки часткової підробки.

Громадянин Туреччини використав для своєї подорожі закордонний паспорт, у якому прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили ознаки часткової підробки, зокрема заміну сторінки з установчими даними.

Охоронці кордону встановили, що іноземець мав намір обманним шляхом потрапити до Торонто, використавши дійсну візу Канади у вищевказаному закордонному паспорті. Зі слів особи, підробку він придбав у Стамбулі за 20 тисяч доларів США. Турка правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності, відмовили у перетині кордону та заборонили йому в’їзд на територію України.

Також учора в пункт пропуску «Рава-Руська» на виїзд з України прибув мікроавтобус «Фольксваген» української реєстрації. Під час проходження паспортного контролю прикордонникам Львівського загону пасажиром мікроавтобусу було подано паспорт громадянина Ірландії для виїзду за кордон. В результаті проведення ідентифікації у прикордонного наряду виникла підозра, щодо ознак підробки документа. Іноземця було запрошено для проведення поглибленої перевірки документів, під час якої виявлено, що паспортний документ містить ознаки повної підробки.

По цьому факту поінформовано СБУ та направлено письмове повідомлення до Національної поліції у Львівській області щодо можливих ознак злочину передбаченого ст. 358 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси