Двох арабів і таксиста затримали співробітники прикордонного відомства України за 200 метрів до кордону

НАЗАД
28 жовтня 2018 10:38

Іноземців, які мали намір незаконно потрапити до країн Західної Європи через Угорщину, затримали вчора ввечері прикордонники Чопського загону.

Інформацію про рух легковика з нелегалами в бік кордону військовослужбовцям надали оперативні підрозділи Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Відтак, на вказаний напрямок було вислано групу реагування відділення «Саловка» відділу прикордонної служби «Тиса». Усього двадцять хвилин знадобилось наряду, аби відшукати правопорушників. Їх затримали за 200 метрів до держрубежу на околиці населеного пункту Есень Ужгородського району. Один серед затриманих назвався сирійцем, в іншого виявили прострочений паспорт громадянина Кувейту. Як згодом удалося з’ясувати правоохоронцям, до кордону нелегалів доправив таксист з міста Ужгород своїм автомобілем.

Для встановлення всіх обставин правопорушення осіб доставлено до прикордонного підрозділу. Іноземців буде притягнуто до відповідальності за статтями 202 та 204-1 КУпАП. А водій служби таксі відповідатиме перед законом за вчинення правопорушення, передбаченого статтею 206-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси