(ВІДЕО) Двоє світових силачів Василь Вірастюк та Олександр Лашин приготували обід для прикордонників

НАЗАД
22 вересня 2016 15:06

Український богатир побував на нульових позиціях прикордонників, у контрольних пунктах в'їзду-виїзду, місцях дислокації та здійснив бойове чергування в морі разом з військовослужбовцями загону Морської охорони. Повсюду охоронці кордону радо зустрічали укр

Вже кілька днів поспіль відомий український спортсмен Василь Вірастюк гостює у прикордонників, які боронять наш край на Сході країни. 

Український богатир побував на нульових позиціях прикордонників, у контрольних пунктах в'їзду-виїзду, місцях дислокації та здійснив бойове чергування в морі разом з військовослужбовцями загону Морської охорони. Повсюду охоронці кордону радо зустрічали українського силача, адже його приїзди до прикордонників є святом, а дружба - міцною та тривалою.

Учора у супроводі членів екіпажу корабля Морської охорони «Донбас» Василь Вірастюк познайомився із окремими елементами та специфікою служби морського патруля. Також вперше для себе пройшов бойове хрещення та вийшов у море, аби стати одним із морських прикордонників.

Крім того, Василь разом із відомим в Україні та за її межами маріупольським ломусом Олександром Лашином влаштували справжнє свято для військових Донецького загону та власноруч приготували смачний обід.

Для дійства прикордонники підготували справжній «сценарій». За легендою група військовослужбовців повертаються з бойового завдання. Вірастюк, який вже служить в рядах «зелених беретів», та Лашин, який тільки мріє потрапити до лав «зеленостроїв» нагодувати воїнів обідом. Поласувавши фірмовим українським борщем від Олександра та вареники з картоплею від Василя, воїни та богатирі пішли фотографуватись, а начальник Донецького загону полковник Іван Чорнопіщук вручив Олександру Лашину берет Держприкордонслужби в знак прийняття його до лав почесних захисників кордону.

На цьому візити Вірастюка до прикордонників в зоні АТО не закінчуються. Сьогодні Василь вирушає до інших прикордонних загонів на лінії зіткнення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси