Двоє молдаван, незаконно потрапивши в Україну через річку, спробували втекти від прикордонників

НАЗАД
15 грудня 2018 11:20

Вчора співробітники Держприкордонслужби затримали на державному кордоні трьох порушників. Їх виявили на Закарпатті та в Одеській області.

Один з них, зі слів громадянин Індії, був затриманий в Ужгородському районі Закарпатської області. Про появу невідомого з прикордонні охоронців кордону повідомили місцеві жителі. Для перевірки даної інформації на місце відразу направилась група реагування. Невдовзі чоловіка виявили. При собі він мав особисті речі та посвідчення водія. Наразі іноземця доставлено в прикордонний підрозділ для підтвердження особи та встановлення обставин його перебування поряд кордону. Його може бути притягнуто до відповідальності за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Ще двох порушників з попереджувальними пострілами затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону поблизу населеного пункту Маяки. Невідомих виявили поряд кордону на березі річки Дністер. На законну вимогу прикордонного наряду зупинитись дані особи не відреагували та спробували втекти. Проте після попереджувальних пострілів все ж зупинилися. Документів затримані при собі не мали, однак назвалися громадянами Молдови. 53 та 18-річний іноземці повідомили, що начебто переправились через річку на човні. В даний час затриманих доставлено в підрозділ для з’ясування всіх обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Їх подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси