Два автомобілі з товарами правоохоронці затримали біля кордону на Харківщині

НАЗАД
22 грудня 2017 12:30

Сьогодні вночі прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками військової контррозвідки затримали два автомобілі, якими порушники намагалися переправити товари народного споживання.

Сьогодні вночі прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками військової контррозвідки затримали два автомобілі, якими порушники намагалися переправити товари народного споживання.

Інформація про можливе переміщення через кордон товарів народного споживання була отримана від військової контррозвідки. Під час патрулювання напрямку можливого порушення кордону, в районі населеного пункту Нескучне, що неподалік від кордону, прикордонники відділу «Веселе» виявили автомобіль марки «УАЗ» та громадянина України 1986 року народження з вантажем дерев’яних піддонів, які, скоріш за все, планувалось використовувати для прихованого переміщення товару через кордон. Також в ході заходів з пошуку правопорушників, які, можливо, причетні до спроби незаконного переміщення товару, на відстані 1500 метрів від лінії кордону було затримано ще одну автівку марки «УАЗ» під керуванням громадянина України 1979 року народження з вантажем саджанців дерев.

Горе-контрабандистів притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 204-1 кодексу України про адміністративне правопорушення. Їх подальшу долю вирішить суд. Автівки та товар було передано представникам фіскальної служби України, оцінка товару триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси