На Одещині прикордонники затримали іноземця, який вкрав у дружини 95 тис. грн та втікав у Молдову

НАЗАД
24 листопада 2021 08:45

Зловмисника, який напередодні вкрав чималу суму грошей у власної дружини та намагався незаконно перетнути державний кордон, виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Громадянин Молдови, який проживав в одному з населених пунктів Лиманського району Одеської області, поцупив у дружини, громадянки України, 95 тисяч гривень та вирішив накивати п’ятами.

Втікаючи, іноземець прибув у пункт пропуску «Старокозаче» з наміром якомога швидше потрапити на свою батьківщину в Молдову.

39-річний чоловік так захопився, що навіть не врахував той факт, що паспортний документ, який він пред’явив під час прикордонного контролю, давно уже недійсний, а дозволений термін перебування в Україні закінчився декілька років тому.

Крім того, втікач не міг чітко пояснити походження грошей, які він ніс просто в пакеті.

За спробу незаконного перетинання державного кордону та порушення правил перебування в Україні його притягнуто до адміністративної відповідальності.

Йому також загрожує й кримінальна відповідальність за ст. 185 ККУ «Крадіжка». Наразі чоловік переданий представникам Національної поліції

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси