До уваги громадян, які планують подорож до Румунії

НАЗАД
20 грудня 2021 16:06

Інформуємо, що від сьогодні, з 20 грудня, всім особам, які прямують до Румунії, необхідно заповнити цифрову анкету.

Ця анкета є інструментом направленим на боротьбу з поширенням коронавірусної інфекції. На основі анкетних даних, співробітники управління з громадського здоров’я Румунії зможуть легше ідентифікувати та зв’язатися з особами, які контактували під час подорожі з громадянином, який інфікований вірусом SARS-CoV-2.

В анкеті зазначається:

ім'я та прізвище, ідентифікаційні та контактні дані особи, країна, область та населений пункт, з якого вона подорожує до Румунії, включаючи транзит; населений пункт та адреса прибуття до Румунії; транспортний засіб, на якому подорожує до Румунії; дата в'їзду в Румунію; дані неповнолітніх осіб, якщо є. Анкету заповнюють усі особи що слідують до  Румунії будь-яким сполученням.

Цифрову анкету можливо сформувати в електронному вигляді за посиланням: https://plf.gov.ro.

Більш детальну інформацію можете отримати з офіційного сайту Прикордонної Поліції Румунії за посиланням: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-introducerea-formularului-digital-de-intrare-in-romania-26947.html.

Окрім цього, на сайті уряду Румунії зазначено, що особи, які прибувають в пункти пропуску цієї країни без анкети, будуть зобов’язані заповнити її протягом 24 годин. За відмову від її заповнення передбачено штраф від 2 до 3 тисяч леїв. Більш розлого можете дізнатись за посиланням на урядовий портал Румунії: https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/introducerea-formularului-digital-de-intrare-in-romania-i-intrebari-i-raspunsuri-frecvente-referitoare-la-acesta.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси