До сусідньої Словаччини турок прямував в обхід пунктів пропуску

НАЗАД
20 березня 2019 11:14

Правопорушника, який сьогодні опівночі намагався незаконно дістатися Словаччини, затримали неподалік села Оноківці прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону.

Про перебування підозрілого іноземця у прикордонні правоохоронців повідомили місцеві жителі. Тому інформацію про можливу спробу порушення держрубежу негайно передали у підрозділи відділу прикордонної служби «Ужгород», а загрозливі напрямки посилили додатковими нарядами.

Прикордонний патруль помітив невідомого за кількасот метрів від державного рубежу. Чоловік, який прямував в бік кордону, виявився громадянином Туреччини. У затриманого був закордонний паспорт та автобусний квиток зі Львова.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, правопорушника доставлено у відділення «Оноківці». Після з’ясування усіх обставин його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси