Єднання заради миру та перемоги!

НАЗАД
12 жовтня 2021 15:19

Прикордонники Чопського загону долучилися до Всеукраїнського військового забігу.

Захід, приурочений до Дня захисників і захисниць України, відбувся цими вихідними у центрі міста Ужгород. Окрім прикордонників, на старт вийшли представники Збройних Сил України, Національної та патрульної поліції, Національної гвардії, а також керівництво області і численні містяни.

На відміну від інших марафонів, головною метою цього святкового заходу було не змагання на першість, а вшанування усіх захисників і захисниць нашої держави, єднання заради миру та перемоги.

Військові та спортсмени самі обирали для себе дистанцію – 2000 або 5000 метрів. Більшість замість спортивного костюма обрали військову форму як вияв єдності з усіма тими, хто стоїть на захисті суверенітету та незалежності нашої Батьківщини. Бажаючі долали дистанцію навіть у бронежилетах.

«Я радий і гордий долучитися до такого свята. Як і пишаюся тим, що служу Батьківщині, стою на захисті державного кордону. Ми сьогодні не просто біжимо, ми, насамперед, демонструємо єдність з усіма тими, хто боронить нашу землю, та віддаємо шану тим, хто віддав за неї життя», - поділився враженнями учасник забігу – військовослужбовець відділу «Соломоново» Іван Маркович.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси