Державний кордон посилено додатковими нарядами під час святкування головного свята країни

НАЗАД
24 серпня 2018 08:11

Сотні прикордонних нарядів вийшли на чергування під час святкових заходів головного свята держави – 27-ї річниці Дня Незалежності України.

Для запобігання і недопущення провокацій прикордонники знаходяться у постійній взаємодії з Національною поліцією, Національною гвардією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Службою безпеки України.

Заходи безпеки співробітники Державної прикордонної служби України посилили як на державному кордоні, так і в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій та Луганській області і на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Для дотримання порядку прикордонники постійно проводять моніторинг оперативної ситуації.  

Наразі усі напрямки кордону вже посилені додатковими нарядами. Під час руху осіб та транспортних засобів на кордоні проводиться детальна оглядова робота. Також до перевірки активно залучаються кінологи зі службовими собаками, аби не допустити незаконного переміщення зброї та вибухових речовин. До того ж здійснюється ретельна перевірка документів осіб та транспортних засобів, які знаходяться поблизу кордону, а також на підступах до держрубежу.

Як відмічалося напередодні, всього під час заходів святкування Дня Незалежності до забезпечення публічного порядку залучено близько 30 тисяч співробітників системи МВС – серед яких прикордонники, поліцейські, нацгвардійці та представники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси