Державна прикордонна служба активно співпрацює з міжнародними партнерами у питаннях забезпечення рівних прав та можливостей

НАЗАД
25 березня 2021 13:25

Онлайн семінар «Впровадження ґендерних питань у департаментах кадрового менеджменту прикордонних та безпекових відомств в регіоні ОБСЄ» за участі персоналу ДПСУ відбувся нещодавно.

Фахівці з ґендерних питань та управління кадрового менеджменту Адміністрації Державної прикордонної служби України, а також Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького взяли участь у цьому онлайн семінарі 23 березня 2021 року на запрошення Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).  

До онлайн заходу долучилися понад 90 представників правоохоронних структур багатьох країн світу, в тому числі країн Європейського Союзу, Північної та Латинської Америки, Африки та країн Близького та Далекого Сходу, які ділилися особистим досвідом та досягненнями у сфері імплементації ґендерної політики.

Прикордонне відомство України презентувало доповідь на тему: «Реалізація ґендерної політики під час добору, комплектування та просування по службі жінок у Державній прикордонній службі України».

Представники та організатори заходу високо оцінили досягнення Державної прикордонної служби України щодо мейнстрімінгу ґендерної складової в усі напрямки роботи відомства.

Крім цього, на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького буде проведено IІI Міжнародну науково-практичну конференцію «Реалізація ґендерної політики на сучасному етапі розвитку сектору безпеки і оборони України: стан, проблеми, перспективи». Захід відбудеться 29 квітня 2021 року в режимі онлайн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси