Цукерки з присмаком марихуани прикордонники виявили на Одещині

НАЗАД
13 сiчня 2018 13:12

Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління разом з прикордонниками Білгород-Дністровського загону в автівці громадянина Молдови виявили наркотичну речовину. Вона була замотана в обгортки з-під цукерок.

Отримавши завчасно інформацію про можливе порушення, співробітники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління разом з прикордонниками Білгород-Дністровського загону в автівці громадянина Молдови виявили наркотичну речовину. Вона була замотана в обгортки з-під цукерок.

26-річний громадянин Республіки Молдова повертався додому через пункт пропуску «Кучурган» вчора. Під час оформлення спільна прикордонно-митна оглядова група автівку чоловіка перевірила досить ретельно. До огляду також залучили натренованого на пошук наркотиків прикордонного службового собаку, який відразу вказав на наявність заборонених речей.

Знаходилися вони в коробці з-під цукерок. Поміж смачних шоколадних солодощів були виявлені і цукерки іншого виробництва. Винахідливий чоловік замотав сіро-зелену речовину, ймовірно марихуану, в обгортки, та таким чином сподівався провезти зілля через кордон.

Виявлену речовину, вага якої склала 10 грамів, вилучили, наразі її направили на експертизу. По даному факту проінформовано правоохоронні органи України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси