На кордоні з Польщею у 3 пунктах пропуску черги відсутні, на інших напрямках – значно зменшились

НАЗАД
24 грудня 2019 12:04

Протягом доби відбулося суттєве зменшення черг транспортних засобів на в’їзд в Україну перед пунктами пропуску Республіки Польща.

Щоб досягти цього, Держприкордонслужба залучила резерви сил і засобів та була налагоджена тісна взаємодія контрольних служб обох країн.

Протягом доби найбільше було оформлено легкових транспортних засобів  в пунктах пропуску «Краківець-Корчова» та «Шегині-Медика» майже по 2500 автомобілів, «Рава-Руська – Гребене» та «Грушів – Будомєж» - понад 1500, «Ягодин-Дорогуськ» та «Устилуг-Зосін» - більше 1000, «Угрині-Долгобичув» та «Смільниця - Кросценко» - понад 800 легковиків.

Таку значну кількість транспорту вдалося оформити завдяки суттєвому збільшенню кількості резервного інспекторського складу прикордонних нарядів. На в’їзних каналах були використані додаткові смуги руху, які у звичайному режимі обслуговують дипломатичний та автобусний канали. В окремих пунктах пропуску обладнано додаткові робочі місця для нарядів із перевірки документів.

Станом на зараз, черги повністю відсутні перед пунктами пропуску «Устилуг-Зосін», «Угринів-Долгобичув» та «Смільниця-Кросценко». Менше вісімдесяти автомобілів знаходяться перед пунктами пропуску «Рава-Руська-Гребене» та «Грушів-Будомєж», перед «Шегині-Медика» близько 100. Що стосується «Ягодин-Дорогуськ» та «Краківець-Корчова», то там чекають на оформлення близько 300 автомобілів, але враховуючи вищенаведені цифри, ми прогнозуємо, що по обіді усі, хто має намір перетнути українсько-польський кордон, зможуть це зробити.

Варто додати, що черги легкових транспортних засобів до країн ЄС з боку України відсутні, однак Держприкордонслужба прогнозує істотне зростання пасажиро-транспортного потоку до країн ЄС після завершення свят.

Бажаємо усім зустріти Новорічно-різдвяні свята в родинному колі! Перепрошуємо за тимчасові незручності!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси