Через погодні умови рух транспортних засобів на кордоні уповільнено

НАЗАД
15 грудня 2022 11:45

Незважаючи на погодні умови усі пункти пропуску на західному кордоні України працюють в штатному режимі. Державна прикордонна служба максимально сприяє пришвидшеному оформленню пасажирів та транспортних засобів.

Проте через засніжені під’їзні шляхи, які ведуть до пунктів пропуску рух транспортних засобів уповільнено. Наразі відповідні служби працюють, аби розчистити дороги. Прикордонники спільно з працівниками Нацполіції, в разі необхідності, здійснюють реверсний рух для пропуску автомобілів.

Найбільше скупчення спостерігається на під’їзді до пунктів пропуску «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська», що на Львівщині. Також ускладнений рух через погодні умови і на Волині, а саме - перед пунктами пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

Натомість погодні умови у Закарпатській та Чернівецькій областях більш сприятливі для перетину кордону, снігопадів немає, а пункти пропуску не перевантажені транспортними засобами.

Просимо водіїв врахувати цю інформацію, а також стежити за повідомленнями на офіційних ресурсах Держприкордонслужби та Служб автомобільних доріг у відповідних областях.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси