Буковинські пачкарі втратили контрабанду на понад пів мільйона гривень

НАЗАД
14 вересня 2021 10:46

У Чернівецькому районі за спробу переміщення контрабанди та злісну непокору законним вимогам прикордонників, затримали мешканця н.п. Красноїльськ.

22-річного чоловіка охоронці кордону затримали днями поблизу українсько-румунського кордону. Він разом зі спільниками намагався переправити до сусідньої країни 28 ящиків тютюнових виробів різних марок.

Про протиправні наміри пачкарів прикордонники знали завчасно завдяки інформації від колег з відділу внутрішньої та власної безпеки.

Контрабандистів виявив наряд відділу «Красноїльськ». Правопорушники якраз намагалися подолати загороджувальний паркан. Із появою прикордонників чоловіки покинули свої ноші та вдалися до втечі, залишивши пакунки з тютюном. Згодом, групі реагування вдалося вийти на одного з втікачів. Зі слів затриманого він є мешканцем прикордоння, однак документів з собою не мав.

Наразі контрабандиста доставили в прикордонний підрозділ для оформлення відповідних документів адміністративного провадження.

Зазначимо, правопорушники намагалися переправити до Румунії близько 14 тисяч пачок сигарет різних марок, приблизна вартість яких становить 630 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси