Браконьєрів з уловом та сітками затримано на Одещині

НАЗАД
18 травня 2018 08:50

Учора вранці прикордонники Ізмаїльського загону та співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління у взаємодії із представниками Нацполіції виявили браконьєрів з уловом на понад 80 тисяч гривень.

Учора вранці прикордонники Ізмаїльського загону та співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління у взаємодії із представниками Нацполіції виявили браконьєрів з уловом на понад 80 тисяч гривень.

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці на березі озера Кугурлуй затримали двох громадян України, що займалися браконьєрством на маломірному плавзасобі. Понад 115 кілограмів риби різного виду чоловіки виловили за допомогою трьох сіток загальною довжиною майже 1,4 тисячі метрів. Попередня сума завданого державі збитку складає 82,5 тисячі гривень.

Стосовно правопорушників складено протоколи за статтею 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму». Та до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Вилов та заборонені знаряддя лову вилучено до рішення суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси