Благодійна допомога для прикордонників

НАЗАД
05 березня 2023 10:32

Днями Донецький прикордонний загін отримав волонтерську допомогу. Парк автомобільної техніки загону поповнили два позашляховики – Toyota Landcruiser та Mitsubishi L200.

Також в комплекті надійшли запасні шини та диски до цих автомобілів, велика кількість медикаментів, тепловізор та інше майно. Допомогу надали волонтерські організації за сприяння міського голови Маріуполя Вадима Бойченка, який особисто передав транспортні засоби з іншим корисним вантажем прикордонникам.

Це вже не перший випадок, коли маріупольська громада та залучені нею волонтерські організації допомагають зеленим кашкетам. Раніше охоронцям державних рубежів було передано чотири автомобілі, а також багато іншого майна та медикаментів, гостро необхідних для боротьби з окупантом.

Приклад Маріупольської міської ради вкотре доводить, що попри всі труднощі воєнного часу за спиною в українських військових стоять надзвичайно згуртовані та патріотичні громади і зрештою всі українці. Ми постійно відчуваємо їхню підтримку, яка робить нас нездоланними в боротьбі з російським загарбником. Саме завдяки їй ми обов’язково переможемо. І це буде перемога кожного з нас!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси