Біля кордону з Румунією затримано студентів з Марокко та Ефіопії

НАЗАД
14 червня 2021 11:58

Прикордонники відділу «Порубне» та «Фальків» Чернівецького загону учора затримали дві групи нелегальних мігрантів.

Так, учора, 13 червня, прикордонний наряд відділу «Порубне» за допомогою тепловізора виявив групу невідомих осіб, яка прямувала в бік кордону. До вказаного району одразу вибула група реагування, яка й затримала за кілька десятків метрів до українсько-румунського кордону трьох іноземців.

Порушниками виявилися громадяни Марокко – двоє чоловіків та одна жінка, віком від 20 до 23 років. Прикордонники з’ясували, що вони знаходились в Україні легально та навчалися в одному з харківських вишів.

Іншу групу студентів-нелегалів, того ж дня затримали прикордонники відділу «Фальків». Інформацію про появу незнайомців у прикордонні повідомив місцевий мешканець, який бачив, як в бік кордону прямувало троє чоловіків. Невдовзі, за 30 метрів до кордону, наряд затримав спочатку одного, а згодом ще двох чоловіків. Ними виявилися громадяни Ефіопії віком від 17 до 26 років, які теж прибули в Україну в законному порядку.

Як не дивно, двоє правопорушників також виявилися студентами з Харкова, а їхній наймолодший товариш нещодавно прибув в Україну.

Наразі іноземців доставлено в пункт тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону для притягнення до відповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Заходи щодо встановлення всіх обставин правопорушень тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси