«Альтернативна страва» – смачний експеримент

НАЗАД
03 березня 2021 13:51

Днями у системі харчування постійного та перемінного складу Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби ім. генерал-майора Ігоря Момота розпочався експеримент «альтернативна страва».

Він запроваджений з метою забезпечення більш різноманітного, корисного та поживного харчування у межах норм та приведення культури приймання їжі до стандартів НАТО.

Тепер особовий склад зможе обирати страви до свого смаку, адже в меню з’явилися дві «перші» та «другі» страви на вибір. Суп чи борщ, макарони або гречана каша з котлетою – тепер обирай самостійно. Також у ході експерименту, розширюючи асортимент страв, для персоналу запроваджено приготування на вечерю такої страви як «піца».

Якісна організація харчування персоналу Головного центру є одним з найважливіших аспектів повсякденної діяльності військової частини. Керівництво завжди приділяє багато уваги умовам приготування, якості та збалансованості харчування військовослужбовців. А завдяки постійному залученню шефських організацій, меню урізноманітнюється додатковими видами м’ясної продукції, овочами та фруктами (за сезоном) та різними напоями, як закупленими, так і власного виробництва.

Про результат експерименту говорити поки ще зарано. Усі «плюси» та «мінуси» за результатами першого тижня будуть враховані в подальшій роботі. Однак за першими відгуками військовослужбовців такий смачний експеримент їм до вподоби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси