Агресор з території росії продовжує обстрілювати прикордонні громади України

НАЗАД
17 серпня 2022 10:41

Учора, 16 серпня, російські окупаційні війська обстрілювали прикордонні громади України зі ствольної артилерії, мінометів, автоматичних гармат та гранатометів.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Хотінська, Білопільська, Шалигінська і Миколаївська громади Сумщини, Новгород-Сіверська і Семенівська громади Чернігівщини та Золочівська громада Харківської області, що на межі з Сумщиною.

Тричі за добу рашисти гатили по території Білопільської громади мінометами та ствольною артилерією. Загалом нараховано вибухи більш як пів сотні мін та артснарядів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів волфіно та тьоткіно.

Також тричі за добу під ворожим вогнем опинялася Шалигінська громада, на території якої розірвалося понад три десятки снарядів російської артилерії.

Вранці противник з російського населеного пункту гордіївка обстріляв територію Хотінської громади. Ворог вів вогонь з автоматичних гранатометів та 30-мм автоматичних гармат.

У другій половині дня  з російських населених пунктів політотдєльчеськоє та комсомольскоє загарбники двічі накрили територію Миколаївської громади 122-мм снарядами ствольної артилерії, загалом пролунало біля двох десятків вибухів.

Також ствольна артилерія ворога здійснила 4 постріли по околицях одного з населених пунктів Новгород-Сіверської громади.

Ближче до вечора окупанти з боку російського населеного пункту вязове росіяни двічі вистрелили з міномета по території Краснопільської громади.

У той самий час Семенівську громаду рашисти обстріляли із самохідної артилерійської установки - 16 вибухів.

Згодом мінометним вогнем рашисти накрили територію Великописарівської громади, прилетіло з десяток мін калібру 120-мм. Вогонь вівся з російського населеного пункту сподарюшино.

Також окупанти з боку російського населеного пункту безімено двічі вистрелили зі ствольної артилерії по території Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси