Аби потрапити в Україну, громадянин Росії намагався підкупити прикордонників

НАЗАД
08 квiтня 2019 09:56

Минулої доби в столичному аеропорту та на кордоні з Угорщиною співробітники Держприкордонслужби затримали двох хабародавців.

Представники Управління внутрішньої та власної безпеки «Центр» Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону в рамках кримінального провадження затримали громадянина Росії, який намагався «домовитися» з офіцером Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».  

Чоловік 1986 року народження прибув рейсом з Тель-Авіву. Особі було відмовлено в перетині державного кордону через не підтвердження мети перебування в Україні. Проте росіянина не влаштувало законне рішення службової особи і він запропонував прикордоннику хабар у розмірі 100 доларів США, аби тільки потрапити в нашу країну. Наразі хабародавця затримано на підставі ст.208 КПК України.

А в пункті пропуску «Лужанка» 24-річний громадянин Індії звернувся до прикордонного наряду з проханням за 400 гривень проставити у його паспорті відмітки про перетин кордону. При цьому фактично перетинати кордон чоловік не збирався, оскільки не мав візи на дозвіл в’їзду в країни ЄС.

В усіх випадках від запропонованих хабарів прикордонники категорично відмовилися. Правопорушників передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси