Злата Огнєвіч, Олег Собчук, Іван Марунич… Зірки засяяли у Хмельницькому

НАЗАД
28 лютого 2021 15:34

Концертний тур «6992 кілометри державного кордону» триває

Цими вихідними відомі артисти та творчі колективи української естради завітали До курсантів Національної академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького.

Благодійний концерт у прикордонному виші відбувся в рамках всеукраїнського туру, за організації відомого волонтера Юрія Тири. Перед курсантами виступили гітарист та співак Олександр Лозовський, команда «Ліги сміху» міста Кременчук, Іван Марунич – соліст гурту «Karta Svitu», соліст гурту «СКАЙ» Олег Собчук та відома співачка Злата Огнєвіч. Тепла атмосфера, смішні номери, чудові, запальні пісні та танці – саме таким був цей вечір. Курсанти-прикордонники своєю чергою дарували гостям букети квітів, щирі емоції, гучні оплески та сотні вогників ліхтариків смартфонів. Артистам просто не вдавалося з першого разу піти зі сцени. На завершення, заступник ректора Національної академії полковник Сергій Москаленко подякував організаторам та артистам за незабутній вечір та передав символічні дарунки і квіти від колективу академії.

Свій тур артисти розпочали в середині минулого року у місті Щастя. Нині, у рамках благодійного проекту, співаки та творчі колективи, які доєднались до заходу, прямують з концертами вздовж усього державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси