Збірна футбольна команда Держприкордонслужби увійшла у Фінальні змагання на Кубок Героїв АТО

НАЗАД
22 вересня 2018 12:11

Вітаємо нашу прикордонну збірну команду з високими спортивними досягненнями на змаганнях та подальших перемог у Фінальних змаганнях на Кубок Героїв АТО.

В березні цього року розпочався 4-й сезон чемпіонату Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО, який проводиться четвертий рік поспіль.

Всеукраїнське Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» виступило засновником Федерації Футболу учасників АТО, яка в свою чергу організувала та провела на високому рівні три попередні сезони єдиної в Україні Футбольної Ліги учасників АТО.

Такі заходи в першу чергу є програмою психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій. Варто зазначити, що завдяки проведення цих заходів, своєрідну реабілітацію змогла пройти велика кількість військовослужбовців.

Цього року у Чемпіонаті бере участь рекордна кількість команд, а саме – 77 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві тисячі учасників бойових дій.

З 31 березня по 21 вересня збірна команда Державної прикордонної служби України з футболу ФК «Прикордонник» приймала участь у змаганнях цього сезону єдиного чемпіонату України з футболу серед команд Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО в груповому етапі  дивізіону «ПІВНІЧ», де здобула почесне друге місце та увійшла у Фінальні змагання на Кубок Героїв АТО, які відбудуться з 7 по 14 жовтня цього року на спортивній базі ФК «Динамо» в Києві та стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Вітаємо нашу прикордонну збірну команду з високими спортивними досягненнями на змаганнях та подальших перемог у Фінальних змаганнях на Кубок Героїв АТО.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси