Завантаженість пунктів пропуску: Держприкордонслужба рекомендує користуватися сервісом «Кордон online»

НАЗАД
11 червня 2017 06:51

Сьогодні вночі громадяни України, які є власниками біометричного паспорта, почали перетинати кордон з країнами ЄС без віз. Для того аби перетин кордону був максимально швидким та комфортним, співробітники Державної прикордонної служби України вживають всі

Сьогодні вночі громадяни України, які є власниками біометричного паспорта, почали перетинати кордон з країнами ЄС без віз. Для того аби перетин кордону був максимально швидким та комфортним, співробітники Державної прикордонної служби України вживають всіх вичерпних заходів.

В тому числі запроваджуються новації в технологічних схемах, апробовуються різноманітні нововведення, які в подальшому поширюються на інші пункти пропуску. Аби систематизувати інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску вона оприлюднюватиметься на сайті Держприкордонслужби.

З цією метою на веб-сайті Держприкордонслужби функціонує сервіс, на якому громадяни можуть ознайомитися із станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні.

Сервіси до Ваших послуг: «Кордон online» http://dpsu.gov.ua/ua/border/ та  Інтерактивна карта http://dpsu.gov.ua/ua/map/, де можна відслідковувати стан завантаженості перед пунктами пропуску та ефективно планувати поїздки через кордон, враховуючи надану інформацію, – обирати оптимальні маршрути руху.

Подорожуйте з комфортом та без затрат часу. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси