Затримані двоє злочинців та викрадений автомобіль – результати спрацювання бази «Інтерполу»

НАЗАД
09 вересня 2019 11:35

Цими вихідними в аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали двох громадян, яких розшукували правоохоронні органи Ірану та Узбекистану.

База даних «Інтерпол» спрацювала під час оформлення пасажирів на приліт стосовно особи без громадянства Данії. Чоловіка прикордонники одразу затримали. Виявилося що його розшукують правоохоронні органи Ірану за підозрою у вбивстві. Злочинця охоронці кордону передали співробітникам Національної поліції.

Інший чоловік – громадянин Узбекистану, другим авіарейсом теж прибув в Україну. Під час проходження паспортного контролю прикордонний наряд зафіксував спрацювання бази «Інтерполу», відповідно до якої іноземець перебував у міжнародному розшуку. З’ясувалося, що його розшукують на Батьківщині за шахрайство. Чоловіка передали поліцейським.

А в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону затримали автомобіль «Рено» німецької реєстрації, який був викрадений в Німеччині. Легковиком 19-річний українець прямував до Румунії, але під час перетину кордону на нього чекала неприємна новина, адже автівка, якою він керував, вже майже рік знаходиться у міжнародному розшуку. Поверненням автомобіля будуть займатися представники Національної поліції, яким охоронці кордону його передали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси