Замість отримання прибутку, українці втратили іномарки та сигарети

НАЗАД
02 лютого 2018 09:45

Gрикордонники Чопського загону із залученням службового собаки та спільно з працівниками ДФС в пункті пропуску «Тиса» виявили у мікроавтобусі «Mercedes Sprinter» 400 пачок контрабандних сигарет. Громадянин України розмістив незаконне куриво на полицях, як

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону із залученням службового собаки та спільно з працівниками ДФС в пункті пропуску «Тиса» виявили у мікроавтобусі «Mercedes Sprinter» 400 пачок контрабандних сигарет. Громадянин України розмістив незаконне куриво на полицях, які знаходяться над пасажирськими сидіннями транспортного засобу. Як результат, мікроавтобус 2002 року випуску польської реєстрації та тютюнові вироби вилучено ДФС. Сума оцінки конфіскату склала близько 150  тисяч гривень.

Крім того, учора в пунктах пропуску «Пулемець» і «Косино» прикордонники Луцького й Мукачівського загону зафіксували в двох іномарках також сховки з сигаретами. Під обшивкою багажного відділення мікроавтобуса «Mercedes» 2008 року випуску та між моторним відсіком та салоном легкового автомобіля «Peugeot» 1998 року випуску знаходилось майже 2,8 тисяч пачок тютюнових виробів. Транспортні засоби білоруської та словацької реєстрації та виявлений товар передано працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси