Закарпатець намагався спершу обдурити, а згодом і підкупити прикордонників

НАЗАД
22 квiтня 2023 12:31

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону викрили протиправні наміри нашого співвітчизника, який не погребував ні хабарем, ні використанням підроблених документів, аби у незаконний спосіб виїхати за межі України.

36-річний житель Закарпаття прямував на виїзд з України легковим автомобілем через пункт пропуску «Ужгород». Разом з паспортом він пред’явив прикордонникам пакет документів на супровід родича, який потребує постійного стороннього догляду.

Однак, під час здійснення паспортного контролю, у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності наданих документів, тож їх вирішили перевірити поглиблено. У ході бесіди чоловік зізнався, що вони йому не видавалися відповідними органами. Натомість, документи йому допоміг «зробити» знайомий.

Коли прикордонники повідомили правопорушникові, що використання підроблених документів є злочином, він вирішив відкупитися від них хабарем. Задля уникнення відповідальності за скоєне порушник запропонував правоохоронцям неправомірну винагороду у розмірі 100 доларів США.

Військовослужбовці на таку пропозицію не пристали і викликали у пункт пропуску співробітників Нацполіції. Тепер «хитрунові» доведеться відповідати перед законом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси