«Захід-2023»: у Чернівецькій області прикордонники затримали дві групи правопорушників

НАЗАД
23 травня 2023 13:04

Минулої доби у рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023» співробітники Чернівецького загону затримали 8-х порушників кордону, які намагалися незаконно потрапити до країн ЄС.

Реалізуючи оперативну інформацію наряд відділу «Красноїльськ» за силової підтримки спецпідрозділу ДОЗОР затримав 4-х чоловіків призовного віку, які рухалися в бік українсько-румунського кордону. Правопорушники одразу спробували втекти, як побачили прикордонників.

Крім цього, ще 4-х порушників кордону затримали військовослужбовці відділу «Селятин» на одному з контрольних постів Вижницького району Чернівецької області. Мешканці Харківської, Луганської, Херсонської й Хмельницької областей їхали до кордону з Румунією легковиком та не змогли пояснити мету свого прибуття до контрольованого прикордонного району.

Усіх затриманих правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів та оформлено документи щодо притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Окрім цього, на затриманих, які намагалися втекти складено протоколи за ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси