За минулу добу зафіксовано п’ять спрацювань бази «Інтерполу» - затримані три автівки та два іноземці

НАЗАД
30 вересня 2019 12:03

Прикордонники Мостиського, Луцького, Ізмаїльського та Могилів – Подільського загонів затримали три викрадені автівки та двох міжнародних злочинців.

Учора чернівчанин намагався потрапити до Польщі через пункт пропуску «Шегині» на викраденому мерседесі української реєстрації. Під час заходів контролю спрацювала база даних «Інтерполу» на VIN-код автівки 2002 року випуску. Прикордонники Мостиського загону з’ясували, що транспортний засіб 57-річного буковинця був викрадений на території України. Автомобіль переданий співробітникам Нацполіції.

В сусідньому пункті пропуску «Краківець» прикордонники теж виявили викрадену автівку. Цього разу 33-річний українець прямував до Польщі на автомобілі «Форд» 2008 року випуску української реєстрації. Автомобіль також знаходився у міжнародному розшуку та був викрадений у серпні цього року в Іспанії. Транспортний засіб переданий представникам Національної поліції.

А в пункті пропуску «Доманове» білорус під час подорожі в Україну позбувся свого мерседеса 2009 року випуску. Іноземець дізнався від прикордонників Луцького загону, що його автомобіль білоруської реєстрації вже рік розшукують правоохоронці Іспанії. Охоронці кордону автомобіль передали поліцейським та про спрацювання бази повідомили Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

Прикордонники Ізмаїльського загону затримали громадянина Молдови, який через пункт пропуску «Виноградівка» прямував в Україну. Під час контролю спрацювала база даних «Інтерпол», статус – при виявленні арештувати. З’ясувалося, що іноземця розшукують в Румунії за погрозу держслужбовцю та надання неправдивих свідчень.

Ще одного міжнародного злочинця при спробі вилетіти до Тель-Авіва затримали прикордонники Могилів – Подільського загону в аеропорту Вінниці. 37-річний громадянин Ізраїлю, причетний до навмисного нанесення тілесних ушкоджень, був затриманий та переданий співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси