За базою Інтерполу прикордонники затримали двох злочинців і викрадені у Польщі та Німеччині авто

НАЗАД
09 березня 2018 10:52

Двох злочинців та два викрадені у Польщі та Німеччині автомобілі виявили прикордонники учора в пунктах пропуску на державному кордоні.

Двох злочинців та два викрадені у  Польщі  і Німеччині автомобілі виявили прикордонники учора в пунктах пропуску на державному кордоні.

Так, в пункті пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією, прикордонники відділу «Дергачі» Харківського загону виявили 32-річного громадянина Азербайджану, якого розшукували на його батьківщині за крадіжку.

А в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону зупинили громадянина Румунії.  Його розшукували правоохоронці Молдови за вчинення шахрайства.

Прикордонники затримали порушників та проінформували представників Національної поліції і Укрбюро Інтерполу.

У пункті пропуску «Ягодин-авто» на в’їзд в Україну спрацювання бази даних Інтерполу прикордонники задокументували стосовно автомобіля «Шкода» 2000 року випуску. Автомобілем  польської реєстрації, який був викрадений у Польщі, їхав наш співвітчизник.  

Крім того, прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Ужгород» зупинили автомобіль «Даймлер-Бенц» 1999 року випуску. Автівка, якою керував громадянин Німеччини, була викрадена у Німеччині.

Водіїв та автомобілі для подальших правових рішень передано співробітникам Нацполіції та повідомлено Укрбюро Інтерполу.

Загалом з початку року співробітники Держприкордонслужби виявили та затримали за базою даних Інтерполу 245 осіб та 24 транспортні засоби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси