З Україною в серці та з вірою в душі

НАЗАД
13 травня 2022 09:40

Отець Михайло Базилько розпочав свій духовний шлях у далекому 1997-му. Вихований у кращих українських традиціях Прикарпаття, він завжди вірив у незалежну Україну та був справжнім патріотом.

«Анексія Криму та Антитерористична операція  показали, що бойові дії нещадно травмують психіку людини та можуть забрати такі чесноти як людяність, доброту, милосердя. Тому 5 років тому, я не задумуючись, прийняв пропозицію від керівництва Подільського прикордонного загону взяти під духовну опіку особовий склад, щоб не допустити цього», - зазначив отець. 

Наразі, в умовах повномасштабного вторгнення росії, священник склав присягу та вступив до лав Державної прикордонної служби України. Маючи великий життєвий досвід він готовий захищати Батьківщину не тільки словом, а навіть зі зброєю у руках. Він переконаний, що боронити свою рідну землю - святий обов’язок кожного українця.

Військовий капелан Михайло вже став для багатьох прикордонників побратимом, другом, наставником, духовним провідником,  який у будь-яку хвилину готовий підтримати та прийти на допомогу.

«Віримо у Христа, довіряємо Українським захисникам і разом творимо велику перемогу Божої правди на святій Українській землі. Перемога незабаром. І наближення Перемоги залежить не лише від воїнів, а й від всього Українського народу!» - стверджує отець Михайло.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси