(ВІДЕО) «Якщо б ми могли, ми б і небо їм прихилили, щоб захистити від куль..»

НАЗАД
03 лютого 2023 08:40

Сьогодні чи не кожна людина в Україні робить усе, що від неї залежить, щоб наблизити перемогу у війні з росією.

Тисячі захисників та захисниць боронять нашу країну у зоні бойових дій, а ті, хто з нетерпінням чекає на їх повернення, намагаються допомогти, хто як може, нашим воїнам.

У Мукачівському ліцеї №6, що на Закарпатті, незважаючи на канікули, кипить робота. «Бджілки-трудівниці», як самі себе називають учителі, - плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки та разом із дітками готують листівки на фронт.

Вчергове педагогічний колектив цього учбового закладу передав маскувальні сітки та свічки прикордонникам Мукачівського загону, які виконують завдання у зоні проведення бойових дій.

З кожним із подарунків учителі, батьки та діти подумки передають свої побажання та молитви за збереження життя воїнів та якнайшвидшу перемогу над ворогом!  У сітках, сплетених невтомними руками майстринь, гаряче тепло їхніх сердець, їх молитов та несказаних слів!

«Якщо б ми могли, ми б і небо їм прихилили, щоб захистити від куль», – каже пані Тетяна Сличко, вчитель зарубіжної літератури.

 «Усіх торкнулася ця клята війна. Батьки наших учнів, чоловіки, сини  учителів та наші колеги воюють за майбутнє нашої країни, за мир та спокій кожного із нас!» - додає директорка учбового закладу Катерина Маховскі.

Керівництво та персонал Мукачівського загону щиро вдячні усім, хто постійно допомагає нашим захисникам!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси