Як уникнути черг на кордоні… Держприкордонслужба рекомендує користуватися сервісами про завантаженість пунктів пропуску

НАЗАД
01 листопада 2019 11:13

Доволі часто перед пунктами пропуску на державному кордоні виникає накопичення як легкових, так і вантажних транспортних засобів. Особливо такі ситуації Держприкордонслужба фіксує на західних ділянках кордону.

Черги перед пунктами пропуску можуть виникати із різних причин. Зокрема це може відбуватися напередодні та безпосередньо у вихідні та святкові дні, коли одночасно кордон намагається перетнути значна кількість громадян і транспортних засобів, в період туристичних сезонів тощо.

Крім того, в деяких країнах Європи можуть діяти обмеження руху вантажного автомобільного транспорту у вихідні та святкові дні, або ж у відношенні вантажних перевезень закінчуються терміни дозволів на міжнародні автомобільні перевезення в окремі країни Європейського Союзу і потік переміщується на інші ділянки.

У зв'язку з цим, Держприкордонслужба рекомендує під час планування подорожі, обирати пункти пропуску, де черги відсутні. Для цього на веб-сайті прикордонного відомства функціонує сервіс (який постійно оновлюється), на якому громадяни мають можливість ознайомитися із станом завантаженості пунктів пропуску.

До Ваших послуг: Інтерактивна мапа http://dpsu.gov.ua/ua/map/ та «Кордон online» http://dpsu.gov.ua/ua/border/ .

Користуючись цими посиланням ви зможете ефективніше планувати свої закордонні поїздки, подорожувати з комфортом та без затрат часу. Вдалих поїздок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси