Як пройшов тиждень роботи КПВВ у районі проведення ООС

НАЗАД
03 липня 2021 14:22

За розпорядженням командувача Об’єднаних сил на лінії розмежування всі КПВВ щоденно, з 8.00 до 16.00, відкриті для пропуску. Водночас, фактичний пропуск здійснювався лише у двох з них.

Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка».

Рух дорожнім коридором до контрольного пункту «Новотроїцьке» окупанти відкривають лише двічі на тиждень. За тиждень через КПВВ прослідували 433 громадян та 68 транспортних засобів у бік тимчасово окупованої частини Донеччини, а 610 громадян та 99 транспортних засобів – у напрямку контрольованої території.

Щоденно пропускні операції здійснювалися лише в КПВВ «Станиця Луганська». В порівнянні з попереднім тижнем пасажиропотік знизився на 30 %. Загалом військовослужбовці Держприкордонслужби України оформили на тимчасово окуповану територію 9 469 осіб, а на контрольовану територію – 8 684 особи.

Крім того, проросійські бойовики не допустили на тимчасово окуповану територію України 6 громадян. Прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Через КПВВ «Новотроїцьке» і «Щастя» проїхали 8 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Нагадуємо, що під час дії в Україні «зеленого» рівня епідемічної небезпеки громадяни прибувають на контрольовану територію без проходження самоізоляції. А іноземцям для перетинання лінії розмежування необхідно мати поліс медичного страхування.

Водночас, обов’язковою умовою залишається проходження температурного скринінгу та перебування в КПВВ у захисній масці (респіраторі) із дотриманням соціальної дистанції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси