"Welcome to Ukraine!". У Держприкордонслужбі обговорили ідеї покращення сервісу на кордоні

НАЗАД
30 листопада 2019 09:24

В Адміністрації Держприкордонслужби Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко зустрівся з відомим мандрівником, бренд-амбасодаром України та ідейником проекту «Welcome to Ukraine!» Артемієм Суріним.

Нагадаємо, цей проект здійснюється за сприяння очільника прикордонного відомства та генеральної директорки «Книги рекордів України» Ганни Крисюк. Він покликаний покращити туристичну привабливість України у світі, в тому числі через зміни у роботі прикордонників.

До цього Артемій Сурін провів низку воркшопів для українських прикордонників в Одесі, Львові, Харкові, а також побував у зоні проведення ООС на Донеччині. Під час спілкування з українськими охоронцями рубежу, перебуваючи в пунктах пропуску та зважаючи на власний багатий досвід, мандрівник разом з Ганною Крисюк та іншими активістами та партнерами проекту «Welcome to Ukraine!» зібрали чимало цікавих ідей щодо змін у роботі українських прикордонників.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко подякував українському бренд-амбасадору за його бажання та зусилля для покращення роботи прикордонників. Очільник відомства уважно вислухав ідеї гостя, пообіцяв ретельно вивчити його поради та, за можливості, продовжувати втілювати їх у життя.

На довго відкладати не стали і домовились уже невдовзі запровадити тренінги з покращення володіння прикордонниками іноземними мовами. Це дозволить вільно спілкуватися з іноземцями та максимально сприятиме умовам перетину кордону. Допомогти у цьому візьмуться партнери проекту «Welcome to Ukraine!».

Досить цікавою була ідея, яка розглядалася на зустрічі – ідея створення зручного і зрозумілого онлайн-ресурсу чи додатку (дорожньої карти) для туристів, які приїжджають в Україну. Там планують розмістити інформацію про цікаві місця, про порядок перетинання кордону, правила перебування в Україні, телефони екстрених служб та інші контакти, необхідні туристу. Обговорювалося, щоб дані про такий ресурс та дорожню карту іноземці могли отримувати одразу на кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси