Впровадження в Держприкордонслужбі стратегічних комунікацій допоможе інформаційно захистити кордони України

НАЗАД
11 жовтня 2019 16:36

Про це йшлося на зустрічі керівництва відомства з міжнародними партнерами та представниками «StratCom Ukraine».

В Адміністрації Держприкорждонслужби відбулася зустріч Голови відомства Сергія Дейнеко з представниками Посольства США, Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та Центру стратегічних комунікацій «StratCom Ukraine».

Учасники зустрічі обговорили можливості впровадження та розвитку в прикордонній службі сучасних комунікаційних технологій.

Проєкт з розбудови системи стратегічних комунікацій для прикордонного відомства презентувала Директорка Центру стратегічних комунікацій «StratCom Ukraine» Оксана Горбач. Вона зазначила, що розбудова стратегічних комунікацій сприяє досягненню стратегічних цілей відомства методами та засобами комунікації, забезпечує стабільно високий рівень довіри до Держприкордонслужби та її особового складу. Також це дозволяє вибудувати методологію та систему попередження комунікаційних криз. Окремо наголошувалося на можливості підвищення кваліфікацій персоналу комунікаційних підрозділів, проведенні інформаційних кампаній, інформаційному супроводі впровадження реформ та досягнення основних цілей відомства.

Гості Адміністрації Держприкордонслужби зазначали, що в Україні зараз триває інформаційна війна,  також суттєво вплинула на сучасні комунікаційні процеси діджиталізація. А оперативна та ефективна комунікація на усіх рівнях сьогодні відіграє дуже важливу роль в діяльності організацій, про які знає і говорить громадськість. У зв’язку з цим наголошували, що їх допомога у розбудові системи СТРАТКОМу (стратегічних комунікацій) у прикордонному відомстві дозволить отримати багато переваг. Зокрема підтримувати мотивацію персоналу, отримувати підтримку громадськості та інші репутаційні бонуси.

Керівництво Державної прикордонної служби України подякувало гостям за увагу до діяльності відомства. Обговоривши актуальні питання за темою присутні погодились вивчити можливості і необхідності запровадження системи СТРАТКОМу у прикордонній службі та після цього більш конкретно організувати співпрацю у цій сфері.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси