Волонтери передали музею Кінологічного навчального центру колекцію відзнак визвольних змагань українського народу

НАЗАД
05 грудня 2019 10:27

Напередодні Міжнародного дня волонтера добродійники зробили подарунок музею Кінологічного навчального центру, що на Львівщині.

Волонтери подарували колекцію відзнак визвольних змагань українського народу періодів з 1897 по 1973 роки. Ця колекція поділена на 5 тематичних планшетів (на фото): «Сокіл, Січ, Пласт», «Збройні сили УНР», «Українські Січові Стрільці», «Українська Галицька Армія», «Україна в Другій світовій війні». Це стало черговим внеском у військово-патріотичне виховання українських прикордонників.  

З початком Революції Гідності та російської агресії проти України слово «ВОЛОНТЕР» набуло особливого значення. Волонтери зігрівали, годували й лікували протестувальників на Майдані. З 2014-го волонтери підтримували боєздатність та дух українських бійців усіма можливими способами і засобами. І сьогодні чимало людей підтримують українське військо, правоохоронців, не вимагаючи за пожертву своїх зусиль/часу/коштів жодної винагороди.

Вітаємо наших побратимів з Міжнародним днем волонтера! Дякуємо усім, хто підтримує прикордонників та допомагає бійцям, які боронять мир та безпеку України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси