Волинські правоохоронці провели обшуки у контрабандистів

НАЗАД
30 жовтня 2020 14:28

Чотири санкціоновані обшуки в жителів трьох населених пунктів Любомльського району проведено сьогодні правоохоронцями.

На Волині спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Луцького прикордонного загону та слідчого відділу Володимир-Волинського ВП ГУ Нацполіції сьогодні було проведено чотири санкціоновані обшуки в жителів трьох населених пунктів Любомльського району.

Обшуки проводились під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження за ч.1 ст. 199  та ч.1 ст. 204 КК України, розпочатого у відношенні громадян, які займались незаконним переміщенням тютюнових виробів до Польщі через залізничний пункт пропуску та з використанням безпілотників.

В результаті проведених заходів, в приватних помешканнях та гаражних приміщеннях правоохоронці виявили більше тисячі пачок сигарет різних марок білоруського виробництва. Разом із тютюновими виробами виявили грошові кошти, радіостанції, трекери та GPS-навігатор, який зловмисники використовували у протиправній діяльності.

Нагадаємо, що протягом останнього місяця в пункті пропуску «Володимир-Волинський» прикордонники припинили дві спроби незаконного переміщення курива у вантажних потягах. Крім цигарок, правоохоронці виявили й пристрої, за допомогою яких контрабандисти відстежували рух товару та виявляли його з-поміж вагонів.

Наразі тривають заходи зі встановлення обставин справи та кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси