Водії та навідники бронемашин пройшли підготовку на Черкащині

НАЗАД
31 сiчня 2022 11:13

Понад 20 прикордонників сьогодні завершили курс навчання за програмою підготовки водіїв та навідників бронетранспортерів, бойових броньованих автомобілів.

На вступних заняттях викладачі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужбу імені генерал-майора Ігоря Момота ознайомили особовий склад з призначенням, тактико-технічними характеристиками, особливостями експлуатації бронемашин та матеріальною частиною кулеметів.

Практична спрямованість процесу навчання полягала в набутті членами екіпажу навичок роботи з обладнанням БТР, проведенні монтажу і демонтажу озброєння. Також приділяли увагу відпрацюванню взаємодії екіпажу в умовах, максимально наближених до реальних.

На засніженому автодромі та на місцевості з ускладненим рельєфом прикордонники впевнено долали природні та штучні перешкоди. Поки водії бронетранспортерів та бойових броньованих автомобілів «КрАЗ Кугуар» долали схили, косогори та підйом, на військовому стрільбищі навідники виконували практичні стрільби з місця, влучно вражаючи визначені цілі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси