Військовослужбовці ОКПП «Київ» пройшли курс підготовки в рамках проекту «Нове обличчя кордону»

НАЗАД
10 червня 2019 11:57

«Нове обличчя кордону» - це програма для успішних, амбітних та перспективних людей

Військовослужбовці, які пройшли конкурсний відбір та були відібрані для проходження служби до Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» днями закінчили курс підготовки. Навчання відбувались на базі відділу прикордонної служби  «Бориспіль 1».

Протягом семи днів прикордонники вдосконалювали знання з прикордонного контролю, елементів профайлінгу та правової підготовки. Заняття відбулись за участі викладачів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького, офіцерів Головного експертно-криміналістичного центру Адміністрації Державної прикордонної служби України, представників Міжнародної Організації з Міграції, експертів управління верховного комісара з прав людини ООН, експертів з гендерних питань Міжнародної Організації з Міграції та експертів з питань протидії торгівлі людьми.

Варто зауважити, що проект  «Нове обличчя кордону» - це не просто служба за контрактом, це престижна робота з високою місією захищати державу та її права, інтегрувати європейські цінності, вдосконалювати та поліпшувати життя громадян, змінювати країну та змінюватись самим.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси