Виставка про цінності НАТО змінює думки та залишає враження

НАЗАД
12 жовтня 2021 11:53

«Мої думки змінюються», «Україна йде вірним шляхом», «Крим, Сімферополь – це Україна», - такі коментарі залишилися після перегляду виставки у «Борисполі».

Ці та інші відверті й цікаві відгуки залишили подорожувальники – відвідувачі фотовиставки, що триває у  терміналі D головного летовища України.

Нагадаємо, у виставковому залі аеропорту триває фотовиставка, метою якою є розширення знання громадян про стандарти НАТО, переваги подальшої взаємодії Альянсу з силами безпеки і оборони України і перспективи Євроатлантичної інтеграції нашої країни.

Відвідати виставку, залишити своє враження та бачення представлених робіт в столичному аеропорту можна буде до 30 жовтня 2021 року. А впродовж листопада побувати на фотовиставці можна буде у Хмельницькому. Далі вона завітає до Львова, Житомира, Харкова, Сум, Маріуполя, Одеси, Чернівців та Чопа.

Експозиція являє собою серію тематичних фотографій, які об’єднані п’ятьма спільними для України та НАТО цінностями: безпека, свобода, верховенство права, рівність, демократія.

З матеріалами експозиції також можна ознайомитись на сайті Держприкордонслужби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси