Викрадені «Мерседес» та «БМВ» знайшлися на кордоні за базою Інтерполу

НАЗАД
12 сiчня 2018 12:39

Учора до пункту пропуску «Кучурган-авто» прибув Mercedes S 210 молдовської реєстрації

Учора до пункту пропуску «Кучурган-авто» прибув Mercedes S 210 молдовської реєстрації. Під час здійснення контрольних процедур прикордонники Білгород-Дністровського загону зафіксували спрацювання бази даних Інтерполу. Транспортний засіб виявився викраденим на території України. Більше того, в ході огляду автомобіля в багажнику виявлено магазин з набоями травматичної дії. Охоронці кордону поінформували чергового Укрбюро Інтерполу та передали водія автомобіль та знайдені набої співробітникам Національної поліції.

Ще одну іномарку розшукувану Міжнародною поліцейською організацією виявили прикордонники Мукачівського загону у пункті пропуску «Вилок». BMW угорської реєстрації під керуванням громадянина Угорщини прибув на кордон вчора після опівночі. За інформацією бази даних, ініціатором розшуку машини є бюро Інтерполу Угорщини, однак на момент постановки на контроль авто вже перебувало в Україні. За фактом спрацювання бази даних поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу. Водія та автомобіль передали представникам Нацполіції.

Окрім того, сьогодні вранці прикордонники Чернівецького загону у пункті пропуску «Мамалига» виявили громадянина Молдови, розшукуваного за крадіжку на території Франції. Охоронці кордону діяли згідно з чинним законодавством. Зрештою затриманого також передали співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси