Вихідця з КНДР та «дует» турків затримали біля кордону з Польщею

НАЗАД
15 липня 2021 11:07

Іноземців упіймали на підступах до державної межі прикордонники Львівського загону.

Про появу невідомих поблизу кордону прикордонникам повідомили місцеві жителі.

У першому випадку про двох чоловіків з наплічниками, які рухались від с. Свидниця у напрямку кордону інформація надійшла військовослужбовцям відділу «Краківець». «Дует» невідомих був зупинений групою реагування на відстані близько одного кілометра від державного рубежу. Чоловіки виявилися громадянами Туреччини, що підтверджувалося наявними у них документами. До України вони прибули у законний спосіб через один з аеропортів, а от в омріяну Німеччини, з метою «покращення умов життя», вирішили потрапити «навпростець» - в обхід пунктів пропуску.

Іншого «шукача долі» затримали прикордонники відділу «Рава-Руська». Небайдужий мешканець однойменного населеного пункту сповістив охоронців рубежу про підозрілого чоловіка, який рухався від околиці села до кордону. Дільничний інспектор, який патрулював прикордоння, невідомого затримав. Спочатку чоловік, що не мав документів, назвався громадянином Киргизстану. Однак, згодом зізнався, що є вихідцем з Північної Кореї і з метою пошуку кращої долі прагнув потрапити до країн ЄС.

Затриманих доставлено до прикордонних підрозділів. Наразі усі обставини правопорушень встановлюються. За намагання незаконно перетнути державний кордон чоловікам доведеться відповідати згідно українського законодавства (за ст.204-1 КУпАП).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси