Вибухи в Донецьку: справжніх винуватців шукати довго не треба

НАЗАД
12 березня 2018 15:37

Тоді як сепаратистські ЗМІ розповідають чергові казки, називаючи вибухи в Донецьку диверсіями «противника», за наявною інформацією - диверсанти тут одні - власне самі представники незаконних збройних формувань. Вони настільки впевнені у своїй безкарності,

Тоді як сепаратистські ЗМІ розповідають чергові казки, називаючи вибухи в Донецьку диверсіями «противника», за наявною інформацією - диверсанти тут одні - власне самі представники незаконних збройних формувань. Вони настільки впевнені у своїй безкарності, що влаштовують розборки між двома фейковими «ЛНР» і «ДНР» прямо на вулицях Донецька. Наявність при цих розборках цивільних і можливі жертви їх мало хвилюють.

Так, днями в Кіровському районі м. Донецьк, недалеко від кав’ярні з назвою «СССР», пролунав вибух, від якого постраждали цивільні. Оперативникам Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби стало відомо, що таким чином проводилася операція з затримання молодого чоловіка, якого підозрювали в торгівлі зброєю. Саме ж затримання проводили співробітники так званого «МВД ДНР». Підозрюваний намагався сховатися від переслідувачів і зупинив бус, що проїжджав повз. Даний автомобіль рухався в бік блокпосту бойовиків «Каргилл», що на Курахівському напрямку. Водій призупинився, побачивши жестикулюючого молодика, давши йому можливість забратися в автівку, де сиділи цивільні. Та в цей же момент у нього розірвалася граната, в результаті вибуху якої загинула жінка 1979 року народження, що приїхала з Києва на поховання дідуся. На місці помер і сам підозрюваний «МВД ДНР». Ще шість людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. За наявною в оперативників Держприкордонслужби інформацією – підозрюваний прибув у Донецьк з так званої «ЛНР» та знаходився в розшуку за підозрою у вбивстві двох людей.

Подібні випадки на вулицях Донецька нині не рідкість. Громадяни часто бувають в небезпеці опиняючись у вирі «спецоперацій» горе-захисників, які не надто обтяжують себе турботою про цивільних і нерідко перебувають під дією алкогольних і психотропних речовин. Але навіть наявність втрат серед населення вони швидко подають у власні медіа, як жертви від терористичних атак, при цьому не вказуючи, що вони і є тими самими терористами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси