Вибороли призові місця на чемпіонаті світу з унібою

НАЗАД
12 грудня 2021 11:19

Курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького виступили у складі збірної України на Чемпіонаті світу з універсального бою

Чемпіонат стартував 8 грудня в місті Анталія в Туреччині.

За підсумками першості, у розділі "Light", курсантка факультету правоохоронної діяльності Вікторія Українцева виборола перше місце у ваговій категорії до 57 кг серед дівчат. Срібло здобули курсант цього ж факультету Данило Семеняка у ваговій категорії до 90 кг серед чоловіків та старший сержант Анастасія Галушка з факультету забезпечення оперативно-службової діяльності у ваговій категорії до 57 кг серед жінок. Також бронзу для команди виборов курсант факультету безпеки державного кордону Ілля Дзісяк.

У розділі "Classic" у ваговій категорії до 63 кг серед жінок також золото дісталося курсантці Вікторії Українцевій, а серед чоловіків перші місця зайняли курсанти Владислав Чорней та Ілля Дзісяк у вагових категоріях до 65 кг та до 75 кг відповідно. Старший сержант Анастасія Галушка у цьому розділі, у ваговій категорії до 57 кг серед жінок здобула срібло.

До речі, ще дві бронзові медалі за підсумками першості у розділі "Light" та "Classic" у ваговій категорії до 65 кг серед чоловіків здобув боєць 10 мобільного підрозділу ДОЗОР на псевдо «Маріо».

За результатом змагань, у командному заліку збірна команда України виборола перше місце, друге місце посіла збірна команда Азербайджанської Республіки, а третє – збірна Республіки Узбекистан.

Вітаємо чемпіонів і бажаємо здобути ще більше медалей та кубків у подальшій спортивній діяльності! Нехай ваш бойовий дух ніколи не згасає!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси