(ВІДЕО) «Смачно приправлені» кетчупами та соусами сигарети оцінено у майже 1,2 мільйони гривень

НАЗАД
18 березня 2018 13:53

Як уже повідомлялося, учора вранці на українсько-румунському кордоні, за інформацією, яка була надана оперативними співробітниками Західного регіонального управління, прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили під

Як уже повідомлялося, учора вранці на українсько-румунському кордоні, за інформацією, яка була надана оперативними співробітниками Західного регіонального управління, прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили під продуктами харчуваннями понад 100 ящиків тютюнових виробів.

Контрабандний тютюн правоохоронці затримали в пункті пропуску «Порубе» у вантажному автомобілі «ДАФ» української реєстрації, що перевозив харчові продукти до Румунії. Всього під вантажем, а саме – кетчупом, майонезним соусом та  маргарином було виявлено 54, 5 тисячі пачок сигарет без акцизних марок.

Сума їх оцінки склала майже 1,2 мільйона гривень.  

Нагадаємо, учора, за інформацію співробітників оперативного підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби, у пункті пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією, прикордонники спільно з представниками СБУ виявили 50 ящиків сигарет загальною кількістю 26 тисяч пачок.

Загальна сума оцінки вилученого товару та транспорту склала понад 900 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси