(ВІДЕО) В Одесі прикордонники вилучили майже 260 ящиків сигарет на 3 мільйони гривень

НАЗАД
21 грудня 2017 09:33

Велику партію сигарет виявили співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із прикордонниками Одеського загону та працівниками ДФС в Одеській області.

Велику партію сигарет виявили співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із прикордонниками Одеського загону та працівниками ДФС в Одеській області в результаті проведених спільних заходів по протидії незаконному виготовленню, зберіганню та транспортуванню з метою збуту підакцизних товарів з використанням поштових відправлень.

Так, під час комплексу оперативно-слідчих дій, в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та на підставі ухвали Приморського районного суду на території однієї з логістичних компаній міста Одеса було перевірено автомобіль «МАН». У транспортному засобі було виявлено 259 ящиків тютюнових виробів.

Всього правоохоронці вилучили 129 500 пачок сигарет на суму понад 3 млн гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси