(ВІДЕО) Прикордонники спільно з Нацполіцією викрили канал торгівлі людьми

НАЗАД
08 лютого 2017 17:24

Міжрайонним оперативно-розшуковим відділом «Одеса» Південного регіонального управління Держприкордонслужби України спільно з Управлінням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції в Одеській області було викрито та дискре

Міжрайонним оперативно-розшуковим відділом «Одеса» Південного регіонального управління Держприкордонслужби України  спільно з Управлінням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції в Одеській області було викрито та дискредитовано канал торгівлі людьми з України до Туреччини.

Правоохоронці діяли в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за матеріалами, напрацьованими оперативними підрозділами Держприкордонслужби України, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 149 ККУ.

Сьогодні, в ході проведення оперативних заходів, спільною міжвідомчою групою в аеропорту «Одеса», під час спроби відправлення двох громадянок до Туреччини було затримано організатора злочину – 21-річну громадянку України.

Затримана мала доставити завербованих жінок до Стамбулу, де їх планували використовувати у сфері надання послуг інтимного характеру. Тривають подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси